Vacancies

The Amsterdam Canal Hotel is opzoek naar een breakfast chef met een passie voor lokale authentieke, ambachtelijke producten gebaseerd op het seizoen, met als doel een culinaire ervaring voor de gast te creëren. Een extrovert persoon die met veel plezier zijn product kennis deelt met onze gasten aan tafel in combinatie met gastheerschap. Het hotel moet mede door middel van het ontbijtbuffet en de wine-loungebar bites een onvergetelijke indruk achter laten bij de gast, dit betekent; de verantwoordelijkheid dragen voor een constant product en keer op keer vernieuwend kunnen zijn.

THE AMSTERDAM CANAL HOTEL
Locatie: Amsterdam Centrum, Weteringschans 253, Nederland
Aantal stage plaatsen: 2
Stageperiode: 4-6 maanden

Voor ons high-end boutique hotel zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe full-time Host!

Dit sinds februari 2013 geopende luxe boutique hotel in het centrum van Amsterdam heeft een warme, frisse en authentieke uitstraling. Het hotel zet zich in de markt door middel van haar bijzondere/creatieve inrichting, unieke locatie en zeer hoge kwaliteit-serviceniveau.

Wij zoeken naar een representatief persoon die het leuk vindt om interactief te zijn met gasten en collega’s. Als Host werk je binnen verschillende afdelingen van dit hotel. De focus zal liggen op Room Division; het ontvangen en inchecken van onze gasten, verwerken van internationale reserveringen, communiceren met/aansturen van een housekeeping team. Wij bieden uitdaging en variatie in jouw dagelijks werk, bijspringen in onze F&B afdeling behoort dan ook tot jou werkzaamheden, kortom ‘’hands-on’’ mentaliteit wordt verwacht.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op en/of stuur je CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Emma Kraak (Duty manager)

Opleiding:

Afgeronde hotel/toerisme opleiding 

Kennis en ervaring:

  • Hospitality en/of horeca-ervaring is absoluut een pre;
  • Vloeiend in Engels woord en geschrift;
  • Affiniteit met de hospitality branche;
  • Flexibel in werktijden en uren;
  • Representatief, pro-actief, enthousiast en gastvrij

The Amsterdam Canal Hotel
Weteringschans 253
1017 XJ Amsterdam
www.canal-hotel.nl

Book Online

Best Available Rate only via this website or by telephone
+31 (0)20-2345678.

Can we help?

Maybe you'd like some assistance with your booking or have another inquiry.

Please don't hesitate to contact customer support by phone at
+31 (0)20-2345630 or use our contact form to send us an e-mail.

We're glad to be of service.