Over Ons

Bedrijfsinformatie

Amstel Hospitality Group is een nieuwe organisatie en staat voor service op hoog niveau aangekleed in klassieke stijl met moderne opvallende elementen. Een hospitality vorm gericht op wederkerende gasten, niet alleen bedacht vanuit de ligging of uitstraling, maar vooral ook vanuit de persoonlijke benadering en herkenning. Onderscheidend in de hotelwereld, met als doel om de verwachtingen van de gast telkens weer te overtreffen. De Amstel Hospitality Group is Authentiek, Inspirerend en Sympathiek van Karakter.

The Amsterdam Canal Hotel is onderdeel van de Amstel Hospitality Group BV. In maart 2013 is het eerste hotel geopend, genaamd the Amsterdam Canal Hotel. Dit is een drie sterren hotel, gelegen aan de Weteringschans. Het hotel beschikt over 16 hotel kamers.

Een jaar later, is in het pand grenzend aan the Amsterdam Canal Hotel, the Amsterdam Canal Residences geopend. Dit is het vier sterren hotel van de Amstel Hospitality Group. Hierin bevinden zich 9 hotel kamers, waaronder 2 suites. De hotels bevinden zich binnen de grachtengordel van Amsterdam.

The Amsterdam Canal Hotel is een erkend leerbedrijf, waar zowel afgestudeerde als stagiaires de gast dagelijks de optimale service aanbieden. Daarnaast is het team internationaal en zullen ze dag en nacht paraat staan om uw vragen te beantwoorden.

In de toekomst zal de Amstel Hospitality Group zich gaan uitbreiden met een vier sterren hotel, genaamd Amsterdam Canal Suites. Dit hotel zal gerealiseerd worden op de Keizersgracht, gelegen in de Jordaan, omringd door de negen straatjes. 

Unesco

Zoals u waarschijnlijk al weet is de Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de UNESCO Wereld Erfgoed Lijst. De 17e-eeuwse grachtengordel is een internationaal icoon van stedenbouw en architectuur. The Amsterdam Canal Hotel is de unieke locatie om te starten met uw ontdekkingsreis langs deze prachtige grachten en uitzonderlijke gebouwen.

Naast dat het hotel zich in een UNESCO pand bevind, komen UNESCO elementen meer terug in het hotel. Zo wordt het water, de thee en de koffie verzorgd door Earth. Earth is aangesloten bij het UNESCO-IHE instituut for Water Education. Het instituut is eigendom van alle UNESCO-lidstaten. Het instituut faciliteert het grootste onderwijs van de wereld op het gebied van water en waterproblematiek (Earth Concepts, 2015). Daarnaast doneert Earth 100% van zijn netto winst aan waterprojecten om schoon drinkwater te voorzien voor mensen in nood.

Hästens

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten een goede nachtrust hebben, daarom hebben we gekozen voor hoge kwaliteit bedden. Om u een optimaal gevoel te geven, hebben we geselecteerd voor de Hästens Continental Experience bedden. Since 1852 is Hästens een bedden producent, gevestigd in Zweden. Ze maken gebruik van natuurlijke materialen en elk bed is hand gemaakt (Hästens, 2015). Een goede nachtrust zal zorgen voor een onvergetelijk stadsbezoek en succesvolle zakenreis.

We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen als gast in the Amsterdam Canal Hotel! 

Boek Online

Best Beschikbare Prijs alleen via deze website of dit telefoonnummer
+31 (0)20-2345678.