Route en parkeren

Openbaar Vervoer Schiphol / Centraal / Canal Hotel

Wanneer u veilig op de luchthaven Schiphol bent aangekomen, zijn er verschillende manieren om naar ons hotel in het centrum van Amsterdam te komen. Ons hotel is gelegen aan Weteringschans 253.

Met de taxi:
De taxistandplaats bevindt zich aan de voorzijde van de luchthaven. Let op dat u alleen taxi’s neemt die te benaderen zijn via de taxistandplaats. Taxichauffeurs die u anderszins proberen te benaderen zijn namelijk duurder!

Wij werken samen met de Amsterdam Taxi Company, AMS, en hebben een afgesproken prijs van het hotel naar Schiphol Airport. Dit bedraagt 45€. Naast de betrouwbare chauffeurs, werkt het bedrijf ook nog eens met moderne elektrische auto’s!

Met de trein:
Ongeveer elke 10 minuten vertrekt er een trein van Schiphol naar Amsterdam Centraal. De treinreis duurt 10 tot 15 minuten . Vanaf Amsterdam centraal kunt hun kiezen tussen tram 4 en tram 25. De halte die vlakbij ons hotel ligt heet ‘Frederiksplein’. Daarna is het nog 1 minuut lopen naar het hotel.

Om terug te reizen naar Amsterdam Centraal Station neemt u wederom tram 4 of tram 25. Vanaf Amsterdam Centraal neemt u de trein naar de luchthaven, deze vertrekken ongeveer om de 10 minuten en doen er 10 tot 15 minuten over.

Uiteraard kunt u ook met de taxi van ons hotel terug naar de luchthaven. Dit kost u 45 euro.

Parkeren

Parkeergarage Heinekenplein

Adres
Eerste van der Helstraat 6
1072NV Amsterdam
Stadsdeel: Amsterdam
Telefoonnummer: +31 (020) - 470 08 88

Beschrijving
Gelegen in het historische centrum van Amsterdam en op loopafstand van het Rijksmuseum, Heineken Brouwerij, de Albert Cuypmarkt en het Leidseplein.

Openingstijden
24/7
Maximale hoogte voertuig: 200 cm
259 parkeerplaatsen

Tarieven voor kort parkeren
€3,50 per 50 minuten of een gedeelte van 50 minuten
verloren parkeerkaart: €40 per dag
maximaal dagtarief: €38

Tarieven zijn inclusief BTW. Wijzigingen en fouten voorbehouden

Wilt u goedkoop parkeren?

Leeuwendalerweg 23B - 1055JE Amsterdam

U kunt dan gebruik maken van de P+R regeling (Parkeren + Reizen). Een dag parkeren inclusief gratis openbaar vervoer retourtickets voor maximaal 5 personen naar het centrum kost u dan 8 euro.
De enige voorwaarde is dat u met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam moet reizen.

P+R Bos en Lommer is gelegen op het westelijke deel van de A10, en is dagelijks geopend tussen 07:00 - 22:00 uur (afslag S104). U kunt 24 uur per dag uitrijden.

Als u geen gebruik maakt van de P+R regeling, zullen de Q-Park tarieven gelden voor 'normaal' parkeren: 50 cent per 10 minuten, dagkaart: 12 euro

Rondreizen in Amsterdam

Fiets

Op de fiets kunt u Amsterdam het beste verkennen. Huur een fiets bij de receptie en ga op onderzoek uit op de grachten om Amsterdam te beleven net zoals de bewoners doen. De fietsen zijn makkelijk gebruikbaar en uitgerust met alle benodigdheden (verlichting, bel, ketting en slot). Onze host kan u met alle plezier laten zien hoe u de fietsen moet gebruiken en kunnen u de beste fietsroutes van de stad aanwijzen.

Te voet

Met alle attracties op loopafstand, kunt u gedurende uw verblijf elke dag te voet op pad. Alles bevindt zich op 30 minuten loopafstand van het hotel. Of u de weg op gaat voor diner of één van de vele musea, lopend haalt u het beste uit Amsterdam.

Openbaar Vervoer

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer. De trams, bussen en metro’s. Met simpele routes, die normaal even lang duren als lopend, kunt u uw bestemming bereiken. Tickets zijn verkrijgbaar in de trams en bussen en moeten betaald worden met een pinpas/credit kaart. Wees er van op de hoogte dat het openbaar vervoer aangepaste tijden heeft in het weekend en op feestdagen.

 

Boek Online

Best Beschikbare Prijs alleen via deze website of dit telefoonnummer
+31 (0)20-2345678.